Mijn woning verduurzamen

Besparen op je maandlasten? Dan kan het verduurzamen van jouw huis een erg slimme stap zijn. Maar dat kost natuurlijk geld. Wij laten je graag zien hoe je de financiering hiervan het beste vormgeven, zodat jij snel je geld terugverdient! 

Mijn woning verduurzamen

Besparen op je maandlasten? Dan kan het verduurzamen van jouw huis een erg slimme stap zijn. Maar dat kost natuurlijk geld. Wij laten je graag zien hoe je de financiering hiervan het beste vormgeven, zodat jij snel je geld terugverdient

Over het verduurzamen van je huis kun je veel vragen hebben.

Wij helpen jou graag op weg!

1. Informatie verzamelen

Je wil graag je woning verduurzamen. De voordelen noem je zo op, maar het financiële plaatje is lastiger om te maken. Wat is bijvoorbeeld de terugverdientijd van je investering? En hoe financier je energiebesparende maatregelen? Zijn er stimulansen vanuit de overheid die deze investering aantrekkelijker maken? En zo gaat het lijstje vragen maar door. 

Het is een dagtaak om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Dus dat doen wij graag voor jou! We voorzien jou graag van antwoorden op al jouw vragen!

2. Je opties afwegen

We zullen jou van zoveel mogelijk informatie voorzien. Al je vragen worden beantwoordt en alle onduidelijkheden zullen opgehelderd worden.

Daarmee geven we jou de kans om een geïnformeerde keuze te maken op basis van alle informatie. Mocht je dat lastig vinden, dan helpen we jou ook daar bij. 

hypotheek-advies-deal

3. De knoop doorhakken

Als we een passend hypotheekadvies hebben is de keuze aan jou om dit door ons te laten omzetten naar een aanvraag. Wij vragen dan het renteaanbod aan bij de bank die het beste bij jouw wensen past en waarbij jij voldoet aan de voorwaarde.

Het voorstel bevat onder andere de hoogte van de rente, het bruto maandbedrag de hypotheeksom en jouw rentevast periode. Ook staat hierin welke documenten de bank van jou wil ontvangen om zo een bindend aanbod op te kunnen stellen.

Deze klanten gingen jou al voor

Wat kun je concreet doen met jouw verduurzamingshypotheek?

Stuk voor stuk zaken waarmee jij jouw maandlasten drastisch kan verlagen!

Wat kun je concreet doen met jouw verduurzamings-hypotheek?

Stuk voor stuk zaken waarmee jij jouw maandlasten drastisch kan verlagen!

Wij helpen je graag verder met het verduurzamen van jouw woning

Kennismaking & Advies​

We plannen een advies gesprek in wanneer het jou uitkomt. Tijdens het gesprek duiken we in jouw plannen en kijken we wat er mogelijk is.

Jouw aanvraag regelen

Nadat je de knoop doorgehakt hebt gaan wij direct voor je aan de slag zodat alles perfect in orde gemaakt wordt.

Vrijblijvend kennismaken met ons?

Over ons

Hypotheekinfopunt Rijnmond is een familiebedrijf die met veel passie en zorg de klant helpt bij het vinden van de juiste hypotheek die bij hen past. 

Het familiebedrijf bestaat uit vader Wim Drenth en zoon Sander Drenth. Samen gaan wij iedere dag voor de beste oplossingen op maat voor onze klanten. 

Wim Drenth

Ik ben al jaren actief in de hypotheekmarkt en werk al vanaf 1998 in de branche.

Wat mij iedere dag met plezier naar het bedrijf laat komen is het daadwerkelijk oplossingen kunnen bieden aan klanten. Weten dat je hebt bij kunnen dragen aan het realiseren van een droom van de klant geeft mij echt een voldaan gevoel.

Daarnaast is het vele persoonlijke contact met onze klanten voor mij ook van groot belang en daar doe ik dan ook mijn best voor! 

Ik kom daarom graag bij je langs of dit nu in het weekend is of doordeweeks. 

Maak een afspraak

We plannen graag een afspraak in wanneer het jou uitkomt. We vragen je daarom om het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen dan met jou contact opnemen.

Liever direct in contact komen?

Review van Isabel