Verhuurhypotheek aanvragen?

Wil jij een woning gaan kopen om te verhuren? Dan heb je daarvoor een verhuurhypotheek nodig. Wij vertellen je graag meer over wat daar allemaal bij komt kijken én hoe jij jouw maandlasten zo laag mogelijk kan houden!

Verhuurhypotheek aanvragen?

Wil jij een woning gaan kopen om te verhuren? Dan heb je daarvoor een verhuurhypotheek nodig. Wij vertellen je graag meer over wat daar allemaal bij komt kijken én hoe jij jouw maandlasten zo laag mogelijk kan houden!

Over het afsluiten van een verhuurhypotheek kun je veel vragen hebben.

Wij helpen jou graag verder.

1. Informatie verzamelen

Je wilt een tweede woning gaan kopen met als doel om deze te gaan verhuren. Dat mag niet met een standaard hypotheek. Om dat te doen dien je een verhuurhypotheek af te sluiten. Dat werkt echter weer net iets anders dan een standaard hypotheek waardoor het van belang is dat je hier goed over geïnformeerd bent.

Het is een dagtaak om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Dus dat doen wij graag voor jou! We voorzien jou graag van antwoorden op al jouw vragen!

2. Je opties afwegen

Nadat wij jou voorzien hebben van zoveel mogelijk informatie met betrekking tot het afsluiten van een verhuurhypotheek is het tijd om jouw opties af te wegen.

Om je hierbij te helpen brengen wij uiteraard de maandlasten en het toekomstperspectief in beeld. Hierdoor kun jij een geïnformeerde keuze maken. 

hypotheek-advies-deal

3. De knoop doorhakken

Als we een passend hypotheekadvies hebben voor jouw verhuurhypotheek is de keuze aan jou om dit door ons te laten omzetten naar een aanvraag. Wij vragen dan het renteaanbod aan bij de bank die het beste bij jouw wensen past en waarbij jij voldoet aan de voorwaarde.

Het voorstel bevat onder andere de hoogte van de rente, het bruto maandbedrag de hypotheeksom en jouw rentevast periode. Ook staat hierin welke documenten de bank van jou wil ontvangen om zo een bindend aanbod op te kunnen stellen.

Deze klanten gingen jou al voor

De zekerheden van HIP Rijnmond

HIP Rijnmond hecht veel waarde aan authentieke en persoonlijke relaties. Daarom zetten wij altijd een stapje extra.

Wat kun je concreet doen met jouw verduurzamings-hypotheek?

Stuk voor stuk zaken waarmee jij jouw maandlasten drastisch kan verlagen!

Wij helpen je graag verder met het afsluiten van een verhuurhypotheek.

Kennismaking & Advies​

We plannen een advies gesprek in wanneer het jou uitkomt. Tijdens het gesprek duiken we in jouw plannen en kijken we wat er mogelijk is.

Jouw aanvraag regelen

Nadat je de knoop doorgehakt hebt gaan wij direct voor je aan de slag zodat alles perfect in orde gemaakt wordt.

Vrijblijvend kennismaken met ons?

Over ons

Hypotheekinfopunt Rijnmond is een familiebedrijf die met veel passie en zorg de klant helpt bij het vinden van de juiste hypotheek die bij hen past. 

Het familiebedrijf bestaat uit vader Wim Drenth en zoon Sander Drenth. Samen gaan wij iedere dag voor de beste oplossingen op maat voor onze klanten. 

Wim Drenth

Ik ben al jaren actief in de hypotheekmarkt en werk al vanaf 1998 in de branche.

Wat mij iedere dag met plezier naar het bedrijf laat komen is het daadwerkelijk oplossingen kunnen bieden aan klanten. Weten dat je hebt bij kunnen dragen aan het realiseren van een droom van de klant geeft mij echt een voldaan gevoel.

Daarnaast is het vele persoonlijke contact met onze klanten voor mij ook van groot belang en daar doe ik dan ook mijn best voor! 

Ik kom daarom graag bij je langs of dit nu in het weekend is of doordeweeks. 

Maak een afspraak

We plannen graag een afspraak in wanneer het jou uitkomt. We vragen je daarom om het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen dan met jou contact opnemen.

Liever direct in contact komen?

Review van Isabel