Over ons

Hypotheek Info Punt Rijnmond is een bedrijf dat met veel passie en zorg klant helpt bij het vinden van de juiste hypotheek die bij hen past. 

Ons kantoor adviseert niet alleen hypotheken en verzekeringen maar ook financieringen. Om daarbij onze onafhankelijkheid te waarborgen werken wij met tientallen banken en financieringsverstrekkers. Zo kunnen wij ook echt goed en eerlijk advies geven.

Wij zijn in de hele regio, en vaak daarbuiten, actief en komen desgewenst bij jou thuis voor een gratis oriëntatiegesprek. Of dit nu in de avond is of in het weekend, ons maakt het niet uit!

Wij streven naar het zo snel mogelijk, maar ook zo sterk mogelijk afhandelen van een dossier. Snelheid is bij ons van belang, maar de kwaliteit staat altijd voorop. Ook bij ingewikkelde dossiers zorgen wij voor duidelijke communicatie en goed verwachtingsmanagement. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent!

Dat is onze succesformule voor tevreden klanten.

Ontmoet Wim!

Ik ben al jaren actief in de hypotheekmarkt en werk al vanaf 1998 in de branche. Ik ben ooit begonnen met verzekeringen en hypotheken maar dat was voor de tijd dat de hypotheek ketens zich vormden zoals ze we deze nu kennen. In die tijd hoefde men ook geen specifieke diploma’s te hebben voor het adviseren van hypotheken of verzekeringen. Wij zijn blij dat dit nu allemaal anders is, aangezien dat alleen maar goed is voor de consument!

Wat mij iedere dag met plezier naar het bedrijf laat komen is het daadwerkelijk oplossingen kunnen bieden aan klanten. Weten dat je hebt bij kunnen dragen aan het realiseren van een droom van de klant geeft mij echt een voldaan gevoel. Daarnaast is het vele persoonlijke contact met onze klanten voor mij ook van groot belang en daar doe ik dan ook mijn best voor! 

Neem vrijblijvend contact op

Telefoonnummer

(010) – 460 41 71
Openingstijden
Ma – vr: 9:00 – 17:30