Hypotheekadvies

Het kopen van een huis is een van de grootste financiële beslissingen in je leven. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over je hypotheekopties. Bij Hypotheek Info Punt Rijnmond bieden we persoonlijk en deskundig hypotheekadvies, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken.

Vind de beste hypotheek voor jouw situatie

ID20221110_013

Waarom Kiezen voor ons Hypotheekadvies?

Onafhankelijk en Onpartijdig

Wij zijn niet gebonden aan specifieke geldverstrekkers, waardoor we onafhankelijk advies kunnen geven dat volledig is afgestemd op jouw belangen.

Deskundigheid

Onze adviseur Wim heeft jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de hypotheekmarkt. Daarnaast blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels, zodat jij altijd het beste advies krijgt.

Persoonlijke Aanpak

We nemen de tijd om jouw financiële situatie, wensen en toekomstplannen te begrijpen. Op basis hiervan geven we advies dat perfect aansluit op jouw unieke situatie.

Wat we voor jou kunnen doen

Vergelijking van Hypotheken

We vergelijken hypotheken van verschillende aanbieders om de beste optie voor jou te vinden. Dit omvat rentepercentages, voorwaarden en extra kosten.

Maatwerk Advies

We bieden advies op maat, rekening houdend met je huidige financiële situatie en toekomstige plannen. Of je nu voor de eerste keer een huis koopt, wilt oversluiten of een tweede woning overweegt, wij helpen je de beste keuze te maken.

Aankoopbegeleiding

We kunnen je door het hele aankoopproces begeleiden. van het invullen van de benodigde documenten tot de uiteindelijke goedkeuring van je hypotheek. We zorgen ervoor dat alles soepel en stressvrij verloopt Meer info hierover vind je op onze aankoopbegeleiding pagina.

Onze Werkwijze

In een eerste gesprek bespreken we jouw wensen en financiële situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

We nodigen je graag uit bij ons kantoor in Vlaardingen of Zuidland. Zelfs in de avonden en op zaterdag. Zo hoef jij geen snipperdag te nemen.

We analyseren je financiële situatie en stellen verschillende hypotheekopties voor. We leggen je duidelijk de voor- en nadelen van elke optie uit.

We helpen je bij het kiezen van de beste hypotheek en begeleiden je bij het invullen en indienen van de aanvraag.

Ook na de goedkeuring van je hypotheek blijven we beschikbaar voor vragen en ondersteuning. We helpen je bij eventuele wijzigingen en houden je op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Deze klanten gingen jou al voor

Neem Vandaag Nog Contact op voor een Vrijblijvend Adviesgesprek

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar de aankoop van je droomhuis? Of wil je meer weten over het oversluiten van je huidige hypotheek? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.