Hypotheek op Overwaarde?

Wil jij jouw hypotheek afsluiten op de overwaarde die je momenteel hebt op jouw huis? Dat kan! Plan direct een adviesgesprek met ons in. Daarin zullen wij jou op de hoogte brengen over alles rondom het afsluiten van jouw hypotheek op de overwaarde van jouw woning. 

Hypotheek op Overwaarde?

Wil jij jouw hypotheek afsluiten op de overwaarde die je momenteel hebt op jouw huis? Dat kan! Plan direct een adviesgesprek met ons in. Daarin zullen wij jou op de hoogte brengen over alles rondom het afsluiten van jouw hypotheek op de overwaarde van jouw woning. 

Over het afsluiten van een hypotheek op de overwaarde van jouw huis kun je veel vragen hebben. Wij helpen graag!

1. Informatie verzamelen

Je wil graag een hypotheek afsluiten op de overwaarde van jouw woning. Echter vind je dit wat ingewikkeld en ben je op zoek naar iemand die het eenvoudig kan maken. Dat is waar HIP Rijnmond jou graag bij helpt!

Wij zetten alle informatie voor jou op een rij zodat de informatie makkelijker te begrijpen is. Van daaruit weet je ook direct wat de mogelijkheden zijn en hoeveel overwaarde jouw woning heeft.

2. Je opties afwegen

We zullen jou van zoveel mogelijk informatie voorzien. Al je vragen worden beantwoordt en alle onduidelijkheden zullen opgehelderd worden.

Daarmee geven we jou de kans om een geïnformeerde keuze te maken op basis van alle informatie. Mocht je dat lastig vinden, dan helpen we jou ook daar bij. 

hypotheek-advies-deal

3. De knoop doorhakken

Als we een passend hypotheekadvies hebben is de keuze aan jou om dit door ons te laten omzetten naar een aanvraag. Wij vragen dan het renteaanbod aan bij de bank die het beste bij jouw wensen past en waarbij jij voldoet aan de voorwaarde.

Het voorstel bevat onder andere de hoogte van de rente, het bruto maandbedrag de hypotheeksom en jouw rentevast periode. Ook staat hierin welke documenten de bank van jou wil ontvangen om zo een bindend aanbod op te kunnen stellen.

Deze klanten gingen jou al voor

De zekerheden van HIP Rijnmond

HIP Rijnmond hecht waarde aan autenthieke en persoonlijke relaties. Daarom doen wij er alles aan om jou zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en van dienst te zijn.

De zekerheden van HIP Rijnmond

HIP Rijnmond hecht waarde aan authentieke en persoonlijke relaties. Daarom doen wij er alles aan om jou zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en van dienst te zijn.

Wij helpen je graag verder met het aanvragen van een hypotheek op de overwaarden van jouw woning

Kennismaking & Advies​

We plannen een advies gesprek in wanneer het jou uitkomt. Tijdens het gesprek duiken we in jouw plannen en kijken we wat er mogelijk is.

Jouw aanvraag regelen

Nadat je de knoop doorgehakt hebt gaan wij direct voor je aan de slag zodat alles perfect in orde gemaakt wordt.

Vrijblijvend kennismaken met ons?

Over ons

Hypotheekinfopunt Rijnmond is een familiebedrijf die met veel passie en zorg de klant helpt bij het vinden van de juiste hypotheek die bij hen past. 

Het familiebedrijf bestaat uit vader Wim Drenth en zoon Sander Drenth. Samen gaan wij iedere dag voor de beste oplossingen op maat voor onze klanten. 

Wim Drenth

Ik ben al jaren actief in de hypotheekmarkt en werk al vanaf 1998 in de branche.

Wat mij iedere dag met plezier naar het bedrijf laat komen is het daadwerkelijk oplossingen kunnen bieden aan klanten. Weten dat je hebt bij kunnen dragen aan het realiseren van een droom van de klant geeft mij echt een voldaan gevoel.

Daarnaast is het vele persoonlijke contact met onze klanten voor mij ook van groot belang en daar doe ik dan ook mijn best voor! 

Ik kom daarom graag bij je langs of dit nu in het weekend is of doordeweeks. 

Maak een afspraak

We plannen graag een afspraak in wanneer het jou uitkomt. We vragen je daarom om het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen dan met jou contact opnemen.

Liever direct in contact komen?

Review van Isabel